Kristel

post-COVID gemeenschap l Kristel2

Ik herken mezelf niet meer… 

 

Ik ben al thuis sinds 31 maart en positief getest in het ziekenhuis op 8 april! We zijn nu bijna 6 maanden verder en ik kan nog steeds niet werken. Na de minste inspanning ben ik doodop en heb ik een zeer hoge hartslag. Ik ben benauwd, heb veel last van mijn geheugen en kan in een gesprek vaak niet op simpele woorden of namen van personen komen. Daarnaast veel spierpijnen, tintelende en slapende tenen, slecht slapen, haaruitval…

Eerst wou de neuroloog me niet serieus nemen… geduld hebben, stress, burn-out, ze plakken er maar een label op! Drie weken geleden in Erasmus Antwerpen terecht gekomen… wist niet dat dit een psychiatrisch ziekenhuis was. Daar wilden ze me zelfs opnemen – want zat dat niet in mijn hoofd? Moest ik eens niet tot mezelf komen? Precies of ik rust al geen 6 maanden?

Ik herken mezelf niet meer… precies op 6 maanden tijd, 10 jaar ouder geworden… fysiek en mentaal ! 

Nu heeft de neuroloog eindelijk besloten om toch maar eens een MRI te nemen van mijn hersenen! Ik hoop zo dat dit nu het begin gaat zijn van de weg naar genezen en terug normaal kunnen leven!

Veel sterkte en moed iedereen!