Onderzoek met focusgroep

GROEPSGESPREK POST-COVID BELEVING

Hallo allemaal!

Ik ben Jolien. In het kader van mijn opleiding Sociaal Werk en Sociaal Beleid aan de KU Leuven werk ik samen met Trefpunt Zelfhulp en de Post-COVID gemeenschap aan een onderzoek over de invloed van long-COVID op het dagelijkse leven. Hiervoor organiseren we een groepsgesprek. We hopen om hiermee het belang van de erkenning van post-COVID te kunnen aantonen en de belangrijkste noden in kaart te brengen.

 

Wie zoeken we?

Voldoet u aan de voorwaarden en heeft u zin om uw beleving te delen en bij te dragen aan dit onderzoek? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik contacteer u persoonlijk voor eventuele verdere stappen.

Alvast bedankt!

Jolien

 

Voldoet u aan de volgende omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Heeft u na de ziekte nog steeds klachten die u toeschrijft aan uw corona-besmetting?
  • Blijven deze klachten/symptomen langer dan 3 maanden na de opgelopen besmetting aanslepen?
  • Beschouwt u zichzelf een ‘long hauler’? Long haulers zijn personen die in het verleden besmet waren met het coronavirus maar die niet volledig herstelden.  Sommigen hebben na maanden nog steeds last van symptomen zoals brain fog, duizeligheid, pijn op de borst, diarree, vermoeidheid, een hoest…
  • Bent u ouder dan 18 jaar?
  • Wilt u bijdragen aan een groepsgesprek en uw beleving van post-COVID, de langdurige klachten delen? (U hoeft hiervoor geen bewijs te hebben van een positieve coronatest)
  • Kan u zich op dinsdag 13 april om 19u30 een uurtje vrijmaken?
  • Heeft u ervaring met deelnamen aan digitale bijeenkomsten? (zoom, teams…)

Kandidaat stellen kan tot uiterlijk 10 april 2021 (24u).

Ik stel mij kandidaat

 

Selected Value: 0
0 is helemaal niet terug de oude, 10 is helemaal terug de oude.
De gegeven die u via dit formulier meedeelt zullen verwerkt worden volgens de zeer strenge privacy policy van de vereniging. Daarnaast zullen de gegevens vertrouwelijk verwerkt worden door Jolien Segers in het kader van haar opdracht (KU Leuven). Uw naam wordt niet gepubliceerd en de anonimiteit van de resultaten is gegarandeerd. De contactgegevens van Jolien kunt u verkrijgen via contact@post-covid.be.